• nl
  Background Image

  Retourneren & Ruilen

  1. Herroepingsrecht

  Je hebt 30 dagen om aan te geven dat je een online aankoop (product) uit de festivalshop wil retourneren. Bij meerdere producten, begint de termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen. Meldt ons dit altijd per e-mail via support@maximaltrips.nl. Gebruik hiervoor het retourformulier dat je hebt ontvangen bij je aankoop.

  2. Retourvoorwaarden

  Als je de bestelling per post of koerier wilt retourneren, dan is dit op eigen kosten. We zijn niet verantwoordelijk voor producten die ten onrechte, die dus niet voldoen aan onderstaande voorwaarden, naar ons worden teruggestuurd. Het is aan te bevelen om een koeriersdienst te gebruiken die je verzekert voor de waarde van de artikelen die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.

  Artikelen worden alleen geaccepteerd, als er aan alle onderstaande voorwaarden is voldaan. Als dat niet het geval is, wordt het artikel niet geaccepteerd en dus teruggestuurd. Het heeft dus geen zin om artikelen terug te sturen als er niet aan alle onderstaande voorwaarden is voldaan. Maximal behoudt zich het recht de artikelen te beoordelen op basis van de voorwaarden die gelden zoals onder aangegeven.

   • Het artikel zit altijd in de originele verpakking verpakt.
   • De verpakking van het artikel mag niet beschadigd zijn.
   • Het artikel is niet gebruikt of beschadigd.
   • Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen.
   • Stuur het artikel met alle geleverde toebehoren terug volgens de retourinstructies op de pakbon.

  Indien je de bestelling wilt retourneren, dan is dit op eigen kosten. We zijn niet verantwoordelijk voor producten die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We raden je aan om gebruik te maken van een koeriersdienst die je verzekert voor de waarde van de artikelen die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.

  3. Retouradres

  Zorg dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn en verzend deze naar het volgende adres:

  Maximal – Festivalshop
  Hercules 20

  NL-5126 RK Gilze
  Nederland

  Wanneer het artikel niet voldoet aan de retourvoorwaarde zal het artikel op kosten van de klant weer teruggestuurd worden.

  Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Maximal niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

   

  4. FAQ

  Hoe stuur ik producten terug?
  Kan ik mijn aankoop te allen tijde ruilen of retourneren?

   

  Nog vragen? Neem gerust contact met ons op als je nog meer vragen of opmerkingen hebt.